Product lancering

Uitnodiging Nationale Klimaat Expo

Een ultieme mix van urgente kennis en praktische oplossingen voor wateroverlast, hittestress en extreme droogte. Honderden professionals komen op 19 en 20 april 2023 samen om kennis te delen, inspiratie op te doen en zich te laten informeren over de nieuwste trends en laatste ontwikkelingen op het gebied van de klimaatadaptieve stad en leefomgeving. Op de Nationale Klimaat Expo worden alle mogelijkheden, problemen en oplossingen rond de klimaatbestendige stad getoond en besproken.

Een groot vraagstuk binnen de infra is de stikstofproblematiek. Het aanleggen en onderhouden van infrastructuur; de woningbouwopgave; dijkversterkingen enz. Veel projecten lopen vertraging op door een tekort aan stikstofruimte. Naast de stikstofproblematiek staat ook de luchtvervuiling in combinatie met de beperkte ruimte in Nederland hoog op de agenda.

Op 19 april is de product lancering en vanaf die datum zal er op onze website meer informatie te vinden zijn over een nieuw innovatief product van Intercodam Infra dat zal zorgen voor een aanzienlijke reducering van stikstof.

Graag nodigen wij u uit voor onze presentatie  tijdens de Nationale Klimaat Expo in Houten waarin onze experts de mogelijkheden en werkwijze duidelijk uit zullen leggen.

Programma: Openingstijden Expo 9.00 uur tot 16.00 uur (presentaties om 10.30 uur en 14.30 uur)

Registreer je hier voor gratis toegang

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.