??????? ??? ????’? ????
In december hebben wij met onze Kerstgroet aandacht gevraagd voor ????’? ???? | ????????? ???? ????? ??? ?? ?? ?????? | ??????????. Wij willen iedereen bedanken voor alle ‘Likes’ en het delen van onze video om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor dit mooie doel.
Centrum voor Leven met kanker Zaanstreek, Anna’s huis is een ontmoetingsplek voor mensen met kanker en hun naasten. Veel mensen krijgen te maken met kanker. Bij het inloophuis krijgen mannen en vrouwen die leven met kanker informatie en psychosociale hulp zodat het leven weer wat aangenamer wordt.
Gisteren zijn Angela en Mark super warm ontvangen door het team van Anna’s Huis en hebben zij namens Beuker een cheque van €2.021,- overhandigd. De donatie van Beuker wil Anna’s Huis gaan besteden aan de nog op te zetten activiteiten voor kinderen met een ouder met kanker. Dit is er momenteel nog niet, Anna’s Huis wil zich dit jaar ook voor deze kinderen in gaan zetten.
Wij willen het team van Anna’s Huis bedanken voor het hartelijke ontvangst en wensen jullie heel veel succes bij het opzetten en organiseren van mooie activiteiten om het leven van veel mensen en gezinnen aangenamer te maken.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.