𝗗𝗼𝗻𝗮𝘁𝗶𝗲 𝗮𝗮𝗻 𝗔𝗻𝗻𝗮’𝘀 𝗛𝘂𝗶𝘀
In december hebben wij met onze Kerstgroet aandacht gevraagd voor 𝗔𝗻𝗻𝗮’𝘀 𝗛𝘂𝗶𝘀 | 𝗦𝘁𝗶𝗰𝗵𝘁𝗶𝗻𝗴 𝘃𝗼𝗼𝗿 𝗟𝗲𝘃𝗲𝗻 𝗺𝗲𝘁 𝗲𝗻 𝗻𝗮 𝗸𝗮𝗻𝗸𝗲𝗿 | 𝗭𝗮𝗮𝗻𝘀𝘁𝗿𝗲𝗲𝗸. Wij willen iedereen bedanken voor alle ‘Likes’ en het delen van onze video om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor dit mooie doel.
Centrum voor Leven met kanker Zaanstreek, Anna’s huis is een ontmoetingsplek voor mensen met kanker en hun naasten. Veel mensen krijgen te maken met kanker. Bij het inloophuis krijgen mannen en vrouwen die leven met kanker informatie en psychosociale hulp zodat het leven weer wat aangenamer wordt.
Gisteren zijn Angela en Mark super warm ontvangen door het team van Anna’s Huis en hebben zij namens Beuker een cheque van €2.021,- overhandigd. De donatie van Beuker wil Anna’s Huis gaan besteden aan de nog op te zetten activiteiten voor kinderen met een ouder met kanker. Dit is er momenteel nog niet, Anna’s Huis wil zich dit jaar ook voor deze kinderen in gaan zetten.
Wij willen het team van Anna’s Huis bedanken voor het hartelijke ontvangst en wensen jullie heel veel succes bij het opzetten en organiseren van mooie activiteiten om het leven van veel mensen en gezinnen aangenamer te maken.
𝗪𝗶𝗹𝘁 𝘂 𝗺𝗲𝗲𝗿 𝗶𝗻𝗳𝗼𝗿𝗺𝗮𝘁𝗶𝗲? Kijk dan op de website van Anna’s huis: https://www.levenmetkankerzaanstreek.nl/
𝗪𝗶𝗹𝘁 𝘂 𝗼𝗼𝗸 𝗱𝗼𝗻𝗲𝗿𝗲𝗻? 𝗦𝘁𝗲𝘂𝗻 𝗔𝗻𝗻𝗮’𝘀 𝗵𝘂𝗶𝘀 https://www.levenmetkankerzaanstreek.nl/doneren/

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.