ISO 9001 certificering

Trots kunnen wij melden dat wij opnieuw het ISO 9001 certificaat hebben behaald! Het certificaat geldt zowel voor Beuker Kunststoffen, Beuker SP en Intercodam Infra.

Het is voor ons heel belangrijk dat wij continu blijven ontwikkelen en dat onze kwaliteit gewaarborgd is. Dit certificaat is daar een mooie bevestiging van.
ISO 9001 is de internationale norm voor kwaliteitsmanagementsystemen. Met een ISO 9001 certificaat kunnen wij aantonen dat onze processen voldoen aan internationale normen en dat wij veel waarde hechten aan continue verbetering. ISO 9001 certificaat 2021

Naast ISO zijn wij ook KOMO gecertificeerd.

KOMO®

Om kwaliteit te kunnen waarborgen en de eindverbruiker de garantie te geven op een goede en functionele inspectieput, met een levensverwachting van 100 jaar, hebben we in 1996 het initiatief genomen om een BRL op te stellen. Samen met andere Nederlandse producenten is hieruit een Nederlandse BRL ontstaan die als basis de Europese norm heeft. Onze EUROchamber® inspectieputten dragen het KOMO®-keurmerk, zodat we jou als eindgebruiker de zekerheid en betrouwbaarheid kunnen garanderen, die van een kwaliteit inspectieput verwacht mag worden.

KOMO certificaat Kunststof putten voor rioolstelsels

KOMO certificaat PE of PP gelaste inlaat

KOMO certificaat

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.