Certificering

ISO-9001

Beuker SP is ISO-9001 gecertificeerd. Voor jou als klant betekent dit dat je te maken hebt met een organisatie die constant nadenkt en waakt over haar eigen kwaliteitssysteem, en dit systeem gebruikt als een instrument tot continue verbetering.Naast ISO hebben zijn wij ook VCA, DVS 2212-1, Unik(voormalig Polyplast) en KOMO gecertificeerd.

logoiso9001

SBB

Beuker SP is een erkend leerbedrijf. Ben jij op zoek naar een leuk stageplek? Neem contact met ons op.

SBBlogo

UNIK

Beuker Kunststoffen is lid van de branchevereniging voor bewerkers van kunststoffen UNIK (voormalig Polyplast). UNIK heeft als doel om de toepassing van technische kunststoffen te bevorderen. Daarnaast stelt UNIK zich ten doel om de samenwerking tussen de leden te bevorderen en de gezamenlijke belangen van de leden te behartigen.

Klik op het UNIK logo voor het certificaat.

UNIKlogo

KOMO®

Om kwaliteit te kunnen waarborgen en de eindverbruiker de garantie te geven op een goede en functionele inspectieput, met een levensverwachting van 100 jaar, hebben we in 1996 het initiatief genomen om een BRL op te stellen. Samen met andere Nederlandse producenten is hieruit een Nederlandse BRL ontstaan die als basis de Europese norm heeft.

Klik op het KOMO® logo voor het certicifaat.

KOMOlogo

Onze EUROchamber® inspectieputten dragen het KOMO®-keur, zodat we jou als eindegebruiker de zekerheid en betrouwbaarheid kunnen garanderen, die van een kwaliteit inspectieput verwacht mag worden.

 

DVS 

Beuker Kunststoffen is in het bezit van een DVS-certificaat. Onze lassers zijn gecertificeerd voor PP en PE-HD spiegellassen, PP en PE-HD extrusielassen en PP draadlassen. Ook is onze montageploeg als enige in Nederland ook TÜV gecertificeerd voor het lassen van wikkelbuis t/m DN 2400 mm!

Klik op het DVS logo voor het certificaat.

DVSlogo

VCA

Klik op het VCA logo voor het certificaat.

VCAlogo

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.