De EUROchamber® is de bolle bodem inspectieput van Beuker Kunststoffen. Door de vorm van de bolle bodem zijn er geen hoeken in de inspectieput waar vuil achterblijft en ophoopt. De bolle bodem geeft bijna onbeperkte vrijheid in het aantal, de richting en de hoogten van de aansluitingen.

Naast de standaard spie-aansluiting kunnen de aansluitingen worden voorzien van PP-mofaansluitingen, PVC-mofaansluitingen of andere koppelingen. De aansluitmogelijkheden zijn hierdoor onbeperkt!

De keuze van de toe te passen PE inspectieput wordt bepaald door diverse factoren, waaronder de gond waarin de put wordt geplaatst, het soort rioolstelsel (gemengd of gescheiden), de hoeveelheid lozing per tijdsfactor, de frequentie van lozingen en hoogteverschillen in het stelsel. Al deze factoren bepalen mede de diameter, de grootte en het type van de te gebruiken put.

EUROchamber® inspectieputten van Beuker Kunststoffen zijn PE (polyetheen) inspectieputten met een bolle bodem, voorzien van KOMO® -keur. Onze inspectieputten worden voor de klant als maatwerk vervaardigd en zijn verkrijgbaar in: Ø 600 mm, Ø 800 mm en Ø 1000 mm. (ø 1000 mm heeft geen Komo-keur)

De keuze van de toe te passen PE inspectieput wordt bepaald door diverse factoren, waaronder de grond waarin de put wordt geplaatst, het soort rioolstelsel (gemengd of gescheiden), de hoeveelheid lozing per tijdsfactor, de frequentie van lozingen en hoogteverschillen in het stelsel. Al deze factoren bepalen mede de diameter, de grootte en het type van de te gebruiken put.

Inspectieputten van Beuker zijn KOMO-gecertificeerd, hebben de beste prijs en de kortste levertijd! Standaard 5 werkdagen, enkele stuks slechts 1 á 2 werkdagen!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.