Kunststof als basis

Kunststoffen als basis voor allerlei technische producten en gebruiksartikelen zijn niet meer weg te denken uit onze moderne maatschappij, toch wordt slechts 4% van de ruwe aardoliewinning gebruikt voor de productie van kunststoffen. Een toenemend aantal opdrachtgevers uit uiteenlopende sectoren kiezen steeds vaker voor kunststoffen in plaats van de meer traditionele materialen. De hoogwaardige eigenschappen, de duurzaamheid en de toenemende maatschappelijke belangstelling voor de toepassing van minder milieubelastende bouwmaterialen zijn daar belangrijke redenen voor.

Kunstoftechniek

Als specialist in kunststoftechniek kun je bij ons terecht voor al jouw maatwerk in kunststof. Onze afdeling engineering denkt graag met je mee en vindt een passende oplossing voor iedere uitdaging. Tijdens het ontwerpproces maken onze engineers gebruik van de modernste computer-ontwerpsystemen en rekenprogramma’s. Snelheid, kwaliteit, service en meedenken met de klant zijn belangrijke speerpunten voor ons.

Onze productiefaciliteit in Opmeer heeft een vloeroppervlakte van 1600 m2, waar gecertificeerd en goed opgeleid personeel uw opdracht met zorg uitvoert. Met behulp van computergestuurde machines wordt het maatwerk gerealiseerd. Met spiegellasmachines worden onder meer segmentbochten, T-stukken, flenspasstukken, verloopstukken, kruisstukken en andere vormstukken op maat gefabriceerd. Met onze spiegellasbank spiegelen we plaatmateriaal en produceren we schachten van rondgetrokken plaat en vierante koven.

Extrusielassen en draadlassen worden toegepast om inspectieputten en andere afwijkende constructies te maken. Daarnaast hebben we de beschikking over diverse zaagbanken voor het nauwkeurig inkorten en afschuinen van buizen met diameters tot DN 2000 mm. Verder hebben we in onze productiefaciliteit de beschikking over de volgende machines; polyfusielasmachine, platenwals, zaagwand, CNC-freesbank, draaibank, diverse boormachines en aanvullende gereedschappen om het productieproces compleet te maken.

Voor specifieke technieken in besturingssystemen en RVS-bouw werken wij samen met vaste partners. Tevens verzorgen wij de montage van al het leidingwerk en appendages op locatie. Beuker Kunststoffen staat bekend om kwaliteitsproducten, korte levertijden en het meedenken; het vinden van een passende oplossing voor iedere klant!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.